Om Ti på Topp

Lyst å oppleve noe av det beste naturen i Harstadregionen har å by på?

Ti På Topp er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for alle, uansett alder og fysisk form, i perioden 16. februar - 4. oktober 2020, bestående av både vinter- og sommerturer. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre fysisk form. Start gjerne med de lette turene. De er korte og barnevennlige og godt egnet for å komme i gang. Etter hvert som du går deg i form kan du velge blant turer av ulik lengde og vanskelighetsgrad. God merking gjør det trygt og enkelt å finne frem.

Ti på Topp-heftet koster 270 kroner og inneholder det du trenger for å komme i gang. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og registreringskort. Ekstra registreringskort koster 125 kroner. 

Ti på Topp-hefte og ekstra registreringskort får du kjøpt hos hos Parabolflua, Coop Obs Harstad, Apotek 1 Kanebogen på Amfi Kanebogen, YX Sørvik, Visit Harstad og Joker Borkenes.

Se under menyvalget 'Slik går du frem' for informasjon om hvordan du går frem for å registrere deg som deltaker og hvilke alternativer du har for å registrere turene.

Vinterturene / oppstart 16. februar
Dette er 6 lette og moderate vinterturer i jevnlig oppkjørte traseer. Du finner oversikt over når vinterturene sist ble oppkjørt - samt dagens smøretips - via www.skisporet.no. Vinterturene varer frem til det blir varslet på nettsiden at de blir tatt ned. Da tar vi ned merking og turkasse, men det vil være mulig å registrere vinterturer via appen til og med 29. mai. Oversikt over hvilke vinterturmål som er med finner du i heftet.

Sommerturene 
De 10 lette og moderate toppene vil være klare fra lørdag 30. mai, de fem krevende toppene fra 1. juli. Oversikt over hvilke vinterturmål som er med finner du i heftet.

Premieutdeling
Søndag 15. november kl. 18.00 er det premieutdeling i Stangneshallen. Vi premierer alle som besøker syv turmål eller mer. Er du 12 år eller yngre, eller 70 år og eldre, er premiekravet fem turmål. Vinterturer og sommerturer kan kombineres i forhold til premiekravet.

- Kåringer
Under premieutdelingen kårer vi årets turbedrift og årets venne-/familielag. Bedrifter kan også opprette lag internt i bedriften som kan konkurrere mot hverandre. Vi kårer også årets turbilde. Her premierer vi i tillegg tilfeldig uttrukne bilder blant alle innsendte bilder. Send derfor inn bilder fra turene dine, via nettsiden eller del dem på Instagram; #tipåtoppharstad

Tilbake til hovedside