Om Ti på Topp

Lyst å oppleve noe av det beste naturen i Harstadregionen har å by på?

Ti På Topp er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for alle, uansett alder og fysisk form, i perioden 3. mars - 6. oktober 2019, bestående av både vinter- og sommerturer. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre fysisk form. Start gjerne med de lette turene. De er korte og barnevennlige og godt egnet for å komme i gang. Etter hvert som du går deg i form kan du velge blant turer av ulik lengde og vanskelighetsgrad. God merking gjør det trygt og enkelt å finne frem.

Ti på Topp-heftet koster 270 kroner og inneholder det du trenger for å komme i gang. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og registreringskort. Ekstra registreringskort koster 125 kroner.

Ti på Topp-hefte og ekstra registreringskort får du kjøpt hos hos Apotek 1 Kanebogen (Amfi Kanebogen), Coop OBS! Hypermarked Harstad, YX Sørvik, Parabolflua Sport, Visit Harstad (tidligere Harstad Turistkontor) og Joker Borkenes.

Se under menyvalget 'Slik går du frem' for informasjon om hvordan du går frem for å registrere deg som deltaker og hvilke alternativer du har for å registrere turene.

Vinterturene / oppstart 3. mars
Dette er 6 lette og moderate vinterturer, hvorav en er ny av året, i jevnlig oppkjørte traseer. Du finner oversikt over når vinterturene sist ble oppkjørt - samt dagens smøretips - via www.skisporet.no. Vinterturene varer frem til det blir varslet på nettsiden at de blir tatt ned. Da tar vi ned merking og turkasse, men det vil være mulig å registrere vinterturer via appen til og med 1. juni. Oversikt over hvilke vinterturmål som er med finner du i heftet.

Sommerturene – 8 nye turer
De 10 lette og moderate toppene vil være klare fra 2. juni, de fem krevende toppene fra 1. juli. Oversikt over hvilke vinterturmål som er med finner du i heftet.

Premieutdeling
Søndag 3. november kl. 18.00 er det premieutdeling i Stangneshallen. Vi premierer alle som besøker syv turmål eller mer. Er du 12 år eller yngre, eller 70 år og eldre, er premiekravet fem turmål. Vinterturer og sommerturer kan kombineres i forhold til premiekravet.

- Kåringer
Under premieutdelingen kårer vi årets turbedrift og årets venne-/familielag. Bedrifter kan også opprette lag internt i bedriften som kan konkurrere mot hverandre. Vi kårer også årets turbilde. Her premierer vi i tillegg tilfeldig uttrukne bilder blant alle innsendte bilder. Send derfor inn bilder fra turene dine, via nettsiden eller del dem på Instagram; #tipåtoppharstad

Tilbake til hovedside