Syng på toppen

Sang og tur hører sammen, og i årets sommersesong har du mange muligheter til å stemme i. Ikke bare blir det midnattsolkonsert ved vannet like under toppen av Keipen sør fredag 29. juni - du finner mer info under menyvalget 'Fellesturer'. I sommer vil også de lette og moderate sommerturene få sine egne sanger.

Magnus Wærness Magnus Wærness under midnattsolkonserten 30. juni 2017 - foto: Evy Anita Svendsen

Sang og tur hører sammen, og i årets sommersesong har du mange muligheter til å stemme i. Ikke bare blir det midnattsolkonsert ved vannet like under toppen av Keipen sør fredag 29. juni (sett inn link til info om fellesturer).
Sangtekstene finner du på toppen og hvis du trenger hjelp til melodien, kan du høre flotte innspillinger på Harstad Tidendes hjemmeside. Bare skann QR-kodene som står ved sangtekstene med mobiltelefonen din.

Du kan også dele video eller bilde når du synger på Instagram ved å bruke #tipåtoppharstad2018 og få muligheten til å vinne en turgitar samt mange flotte turartikler. Vi kårer vinnere gjennom hele sesongen.

Premier - Syng på toppen
Vinn flotte premier fra Parabolflua og Krafttak for sang.

Syng på toppen er et samarbeid mellom Bedriftsidretten, Harstad Tidende og Harstad kommune. Harstad ble en syngende kommune i 2015 som en del av det nasjonale prosjektet Krafttak for sang. Forskning har vist at sang har mange positive effekter på både fysisk og psykisk helse. Veien blir lettere å gå også. Derfor håper vi sangen blir en del av turen.

Praktisk info

For å delta i konkurransen trenger du en konto på Instagram og tilgang til appen via din telefon. Skriv #tipåtoppharstad2018 på bildet eller videoen du vil dele, så er du med i trekningen.

For å skanne QR-kodene med telefonen din trenger du i tillegg en QR-kodeleser. Dette finner du i App Store eller i Google Play.

Syng på Toppen - Trollvassåsen

 

Tilbake til hovedside